Eventor - Anmälningssidan för orienteringstävlingar

Orienteringen har en gemensam portal, Eventor, där alla tävlingar från klubbnivå till nationell nivå läggs upp. För att kunna anmäla sig via Eventor krävs en inloggning som du får via medlemskap i klubben.

Vet du om att du inte har meddelat email-adress eller komplett födelsenr (10 siffror) maila orientering@oksilva.nu omgående för att vi ska kunna komplettera uppgifterna i IdrottOnline/Eventor.

Har du frågor om Eventor och hur man anmäler sig så kolla i första hand under ”Hjälp och support” i Eventor, här finns bl.a. svar på vanliga frågor. Har du frågor om vilken klass du/ni ska anmäla er till så kolla med någon av ledarna i Silva.

Tävlande i SOL

Ni som är medlemmar i både OK Silva och Skåneslättens OL ska troligen tävla för ”Skåneslättens OL” som de flesta medlemmar i Silva gör. Vid anmälan är det då viktigt att du anmäler dig under klubbnamnet ”Skåneslättens OL”. När du är inloggad så ser du aktuellt klubbnamn uppe till vänster och här kan du även byta klubb.

Troligen har ni som loggar in för första gången ”OK Silva” som vald klubb. För att ändra till ”Skåneslättens OL” gå in under ”Mina sidor”->”Personliga instllningar”->”Organisationer”. Välj ”Skåneslättens OL” och sedan ”Spara”. Då ska den klubben i forsättningen vara förvald när du loggar in. Under ”Personliga inställningar”->”Tävling” kan du även registrera numret på din SportIdent-bricka.

Finns inte ”Skåneslättens OL” som val innebär det att du inte är upplagd för denna klubben. För att bli det krävs att medlemsavgiften för SOL är betald. Skicka då ett e-mail med fullständigt personnummer till kassören i SOL och be att bli upplagd även för SOL.