Klubbhelg i Blekinge

Klubben bjuder in till klubbhelg i Blekinge helgen 29-30 juni i samband med Havs-OL i Karlshamn. 

Havs-OL brukar vara en mycket trevlig tävlingshelg i vackert landskap precis vid havet, detta år är det en sprint på lördagen och långdistans på söndagen. Alla kan vara med och det går att tävla både i åldersklasser eller i öppna klasser. Det finns klasser och banor som passar alla, även till de som är nya och som inte varit med på många eller ens några tävlingar tidigare.

Boende

Klubben har förbokat stugor på Kolleviks Camping och Stugby. Stugorna har plats för fyra personer. Det går att välja att bo i stugorna från fredag till söndag eller från lördag till söndag. Klubben bjuder på hela boendekostnaden i dessa stugor. Det går även att välja att tälta eller komma med husbil/husvagn, klubben står för campingkostnaden så länge den inte överskrider priset för stugorna.

Det är gång/cykelavstånd från boendet till tävlingsområdet som ligger vid Väggabadet.

På lördagskvällen träffas vi och äter en gemensam middag (som var och en tar med sig själv).

Då det är ett begränsat antal stugor så är det bra om ni anmäler ert intresse så fort som möjligt, sista dag för anmälan är 1 maj 2024.

Anmälan sker via formuläret: Klubbhelg i Blekinge

Tävling

Anmälan till tävlingen sker individuellt via Eventor

Havs OL Dag 1, Sprint

Havs OL Dag 2, Lång